VIVA COMET 2008

 

 LL JUNIOR A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ!!!

 

Szoros volt a verseny a fiúk között, mindenkire nagyon sok szavazat érkezett, de a végén csak egy maradhatott !!!

LL Junior lett az aki átvehette, a Legjobb Férfi Előadónak járó díjat.

" Egy álmom vált valóra azzal, hogy megkaptam a VIVA COMET gömböt. Ezzel együtt már minden olyan díjjam megvan amit Magyarországon meg lehetett nyerni. Ez nem volt könnyű, meg kellett szenvednem érte, de sikerült !! - mondta Junior.

 


A Díjról

A VIVA COMET - díj immár nyolcadik éve a hazai popszakma legnagyobb volumenű elismerése. A haza előadók és együttesek számára a VIVA COMET - díj jelenti a visszaigazolást, hogy megérte az életüket egy álomnak szentelni.

 

A Jelöltek

A "Legjobb Együttes" kategória jelöltjeiként a Bon-Bon, a Fiesta, a Groovehouse, Josh és Jutta valamint a Magna Cum Laude versengenek a rajongók voksaiért.

A "Legjobb Női Előadó" jelöltjei: Bartók Eszter, Csézy, Kozma Orsi, Rúzsa Magdi és Szekeres Adrienn között döntenek a közönség szavazatok.

A "Legjobb Férfi Előadó"-nak járó díj várományosai: Gáspár Laci, LL Junior, Majka, Mark, és Puskás Peti.

A másik 3 kategória jelöltjeit a szakma választja ki.

2006-tól az egyik legizgalmasabb a "Legjobb Új Előadó" kategória, amely felől hagyományosan a VIVA szakmai zsűrije dönt. Új belépők: Alexadnra, Anti Fitness Club, Bridge, Csézy, Széles Iza, a hazai zenei paletta új tündöklő csillagai.

A VIVA minden évben díjazza a "Legjobb Videoklipp"-et is, figyelembe véve a kreativítást, a képi világot, az ötletességet és a színvonalat. A díjra az 5 esélyes:

-  A stáb: Élünk ahogy bárki  -  Rendező: A stáb/ Indián

-  Anti Fitness Club: Még vár ránk a Föld  -  Rendező: Indián

-  Csézy: Szívverés  -  Rendező: Tóth Gergely

-  Karányi: My baby my  -  Rendező: Ráday Dávid

-  Supernem: Generáció  -  Rendező: Tokay Péter

 

Végül, de nem utolsó sorban idén is a zenecsatorna döntése, hogy az EDDA ill. az R-GO után ki kapja meg a megtisztelő "Magyar Könnyűzenéért VIVA COMET" díjat. Az biztos, hogy leendő birtokosa, legalább 10 éve meghatározóan jelen van a hazai zenei életben, de emelett a VIVA nézők körében is ismert és népszerű.

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár