Megtekint

 

 

Lesi László {L.L. Junior,született 1981.01.03.Budapest} zenei karrierje a 90-es évek elején kezdődött amikor megalakitotta a "Fekete Vonat" nevű formácót.A csapat fergeteges sikert aratott Magyarországon {3 albumból,2 dupla platina és 1 aranylemez,Roma polgárjogi díj,több hazai szakmai díj} és külföldön is {Franciaországban 3 hétig a "Bilako" című sláger vezetette a slágerlistákat és a CNN is riport filmet forgatott a csapattal.}2001-ben a csapat szétvált és Junior elutazott a tengeren túlra,hogy kipihenje magát.

2002-ben hazatért és elkezdődött szóló-karrierje.A Magic World Produkciós céggel kötött
exclusive szerződést,és 2007-ig megjelentetett 6 albumnyi anyaggal felülmúlta volt csapata sikereit is.2003-ban "A tűz mindig tombol"című albumával elnyerte a POPCORN közönségdíjat és a Fonogram Magyar zenei díjat,az év Hip-Hop,R'N'B kategóriájában.Ezt további díjak követték.

L.L. JUNIOR nevéhez kötődik 2001-ben a "Raggamuffin" Jamaikai dallamos-rap stílus behozatala Magyarországra,valamint ő volt az első előadóművész aki roma nyelven adott ki RAP lemezt.Szinte tökéletesen beszél,nyilatkozik angol és cigány nyelven.Rendkívüli mozgáskultúrájával,előadó készségével,rap és ének tudásával Magyarország legismertebb előadói közé küzdötte fel magát.

                              
Csillagjegye: Bak

Hobbi:tánc,ének,DVD,kocsik,kosárlabda
Kedvenc színe:fekete,fehér,királykék
Kedvenc étele:roston sült húsok
Kedvenc itala:gyümölcslevek,energia italok.
Kedvenc színészei:Eddie Murphy,Chris Tucker és Robert de Niro
Kedvenc előadóművészei:Michael Jackson,Usher és Ginuwine
Kedven rap előadói:Snopp Dogg,DMX és Busta Rhymes
Mottó:"Előítélet egyenlő tudatlanság"

 

 

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár